In general, supercarurile nu vin aproape niciodata cu modele facelift, dar atunci cand aceste upgrade-uri apar, trebuie sa recunoastem ca ele sunt de-a dreptul impresionante, despre care merita sa vorbim. Dupa sase ani de la introducerea pe piata a inlocuitorului Murcielago, compania Lamborghini a prezentat un facelift pentru modelul emblema - Aventador, conform Cars.ro.

Odata cu aceasta actualizare, noul Aventador primeste sufixul „S” adaugat numelui.

Dar aceasta nu este singura modificare de care masina are parte. Doar nu credeati ca totul se opreste aici? Noul model al constructorului italian primeste si o caroserie mai aerodinamnica si un plus de putere de 40 de cai furnizati de motorul V12. Pentru inceput, modelul 2017 Lamborghini Aventador S primeste o revizuire subtila a corpului aerodinamic, venit de la gama de top SV.

Ba mai mult, modelul va avea si o parte din fata mai agresiva, cu un spilter puternic, care redirectioneaza fluxul de aer si imbunatateste racirea in timp ce bara de protectie din fata castiga doua canale laterale care ajuta la ceea ce se numeste forta de apasare.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Sursa foto: Shutterstock/yousang

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri