Liqui Moly, producator german de lubrifianti, a lansat pe piata un nou ulei, denumit Special Tec F 0W-30, pentru autovehicule Ford cu motorul diesel TDCi fabricate in 2014.

Uleiul indeplineste norma Ford "Ford WSS-M2C 950-A" si a fost conceput in mod special pentru autovehiculele diesel TDCi incepand cu anul de fabricatie 2014.

Datorita viscozitatii la temperaturi joase de 0W, este intr-adevar un ulei foarte fluid, ceea ce reduce consumul de carburant. In acelasi timp ofera o protectie inalta la uzura, inclusiv pentru autovehiculele cu sistem Start/Stop automat.

Seria Special Tec de la Liqui Moly contine uleiuri de motor adecvate numai pentru anumite modele de autovehicule. „F“-ul din denumire indica ca este vorba despre un ulei pentru modelele Ford. Pe langa noul ulei pentru Ford, a aparut deja un al doilea ulei pentru modele mai vechi de autovehicule Ford, si anume Special Tec F 5W-30.

Germania este cea mai mare piata pentru Liqui Moly, companie prezenta pe 120 de piete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri