Firestone a adus pe piata auto europeana noua generatie a anvelopei Firestone Vanhawk 2 cu 20 de dimensiuni, iar din a doua jumatate a anului vor mai fi disponibile inca doua dimensiuni suplimentare.

Noile anvelope Vanhawk 2 sunt destinate autoutilitarelor (van-uri) cu sarcini diferite folosite de companii care fac livrari cu multe opriri dar si drumuri lungi. In acelasi timp, noua anvelopa a fost proiectata pentru un consum bun de combustibil si aderenta pe suprafete umede.

Ce caracterizeaza noile anvelope Vanhawk 2:

- Design-ul profilului a fost actualizat, astfel incat sa atinga gradul european de perfomanta B pentru aderenta pe suprafete umede (A e cel mai inalt grad, iar G cel mai mic).

- Banda de rulare si compusul au fost reglate pentru a reduce rezistenta la rulare (gradul european C pentru intreaga gama), ajutand astfel la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de carbon.

- Bridgestone a pastrat constructia robusta si durata mare de viata in caz de uzura a anvelopelor Vanhawk. Astfel, anvelopele Vanhawk 2 vor rezista testului utilizarii comerciale intense si isi vor pastra performanta ridicata zi dupa zi.

Cu o istorie de peste 100 de ani, Firestone a fost achizitionat in anul 1988 de catre Bridgestone Corporation, cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume.

Bridgestone EMEA are sediul central in Belgia si este o filiala detinuta de Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo. Avand peste 18.200 de angajati, Bridgestone EMEA opereaza in peste 60 de tari si detine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare si un centru de testare.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri