Renault Commercial Roumanie (RCR), reprezentantul marcilor Dacia, Renault pe plan local, recheama in service 1.631 de masini, dintre care 907 au probleme cu franele si 724 cu airbag-urile.

Pentru Dacia Logan II exista posibilitatea ca un lot izolat de airbag-uri sa nu functioneze in cazul unui impact. 724 de masini sunt afectate, iar reparatia ar dura 50 de minute.

In cazul a 754 de masini Dacia Logan II si Sandero II exista posibilitatea ca etrierul de frana din partea dreapta fata sa nu functioneze corect.

"In situatia unei franari de urgenta, eficacitatea sistemului de franare ar putea fi diminuata", informeaza Renault Commercial Roumanie.

Si 154 de masini Renault Clio IV au aceeasi problema cu sistemul de franare. Pentru aceasta reparatie, o masina ar trebui sa stea in service intre 20 de minute si 1,2 ore.

Sursa foto: Tyler Olson / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri