Mecaplast va inaugura anul acesta o fabrica in Romania, langa Mioveni, in urma unei investitii de 10 milioane de euro, pentru a produce componente auto pentru Dacia Duster.

"Valoarea proiectului se ridica la circa 10 milioane euro si prevede inaugurarea unei fabrici in Romania, intre Pitesti si Mioveni, in 2017, pentru a produce componente auto pentru noul Duster. Investitia in Romania prevede toate mijloacele industriale necesare pentru a dezvolta noi afaceri, in special pentru piese motor si piese/elemente vopsite de interior si exterior", informeaza casa de avocatura Musat & Asociatii, implicata in acest proiect.

Asistenta acordata de Musat & Asociatii a acoperit o plaja larga de servicii juridice, necesare stabilirii unei prezente a grupului Mecaplast in Romania, precum si consultanta privind probleme de mediu si fiscalitate. Proiectul a implicat o echipa complexa de avocati si consultanti fiscali, printre care se numara Iulian Popescu (Partener), Razvan Graure (Partener) si Alina Solschi (Senior Associate).

“Mandatul casei de avocatura Musat & Asociatii a inclus asistarea Mecaplast pe parcursul intregului proces de achizitie a terenului, incepand cu un proces complex de due dilligence si continuand cu redactarea si negocierea documentelor tranzactiei, precum si acordarea de consultanta juridica intre semnare si pana la finalizarea proiectului”, a precizat Monia Dobrescu, Partener la Musat & Asociatii.

Investitia grupului Mecaplast in Romania vine in contextul strategiei sale globale agreate cu Dacia, precum si a strategiei sale de a reduce pe cat posibil costurile logistice.

Citeste si:
Un producator auto va deschide un centru de cercetare in Sibiu
Un producator european de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Poiana Brașov: Lipsa unor măsuri concrete va afecta investițiile din regiune
Setari Cookie-uri