Mecaplast va inaugura anul acesta o fabrica in Romania, langa Mioveni, in urma unei investitii de 10 milioane de euro, pentru a produce componente auto pentru Dacia Duster.

"Valoarea proiectului se ridica la circa 10 milioane euro si prevede inaugurarea unei fabrici in Romania, intre Pitesti si Mioveni, in 2017, pentru a produce componente auto pentru noul Duster. Investitia in Romania prevede toate mijloacele industriale necesare pentru a dezvolta noi afaceri, in special pentru piese motor si piese/elemente vopsite de interior si exterior", informeaza casa de avocatura Musat & Asociatii, implicata in acest proiect.

Asistenta acordata de Musat & Asociatii a acoperit o plaja larga de servicii juridice, necesare stabilirii unei prezente a grupului Mecaplast in Romania, precum si consultanta privind probleme de mediu si fiscalitate. Proiectul a implicat o echipa complexa de avocati si consultanti fiscali, printre care se numara Iulian Popescu (Partener), Razvan Graure (Partener) si Alina Solschi (Senior Associate).

“Mandatul casei de avocatura Musat & Asociatii a inclus asistarea Mecaplast pe parcursul intregului proces de achizitie a terenului, incepand cu un proces complex de due dilligence si continuand cu redactarea si negocierea documentelor tranzactiei, precum si acordarea de consultanta juridica intre semnare si pana la finalizarea proiectului”, a precizat Monia Dobrescu, Partener la Musat & Asociatii.

Investitia grupului Mecaplast in Romania vine in contextul strategiei sale globale agreate cu Dacia, precum si a strategiei sale de a reduce pe cat posibil costurile logistice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri