Ceea ce va voi spune in continuare ar putea parea ciudat si, dupa informatiile mele, nici una dintre cele doua companii nu s-a gandit serios la asemenea idee. Cu toate acestea, sunt convins ca o astfel de strategie trebuie pusa in practica. Aproape intreaga industrie auto se indreapta spre masinile electrice, asa ca Ford ar trebui sa se gandeasca serios la achizitionarea firmei Tesla.

Timp de un deceniu, Tesla nu a reusit sa faca profit din productia de masa a unor masini de calitate. Producatorul nu a reusit nici macar sa-si creeze o retea puternica in lume, iar numerele conteaza, pentru ca ai nevoie de mai mult de zece ani pentru a deveni un „jucator” pe piata. Dintre toate companiile care ar putea „ajuta” Tesla in aceasta situatie si care ar avea de castigat din asta, Ford pare sa fie candidatul ideal.

Pentru ca Tesla sa indeplineasca viziunea fondatorului ei, Elon Musk, aceea a unui viitor plin de masini electrice, autonome, compania are nevoie de un partener. Ford, pe de alta parte, are tot ce le lipseste celor de la Tesla si ar avea numai de castigat.

Citeste articolul integral pe Playtech.

Sursa foto: playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri