SsangYong a facut publice primele imagini cu noul Rexton, inspirat din conceptul LIV-2. Modelul va ajunge in showroom-urile din Romania in ultimul trimestru.

Sub numele de proiect Y400, SsangYong a dezvoltat in ultimii ani un SUV mare, pozitionat in segmentele SUV D/E, menit a atrage clienti ai segmentului business doritori a conduce un SUV mare.

Autenticitatea este unul din atributele cu care noul SUV Rexton va cauta sa improspateze identitatea de brand si sa depaseasca asteptarile.

Noul Rexton vine cu un sasiu nou pus in miscare de un motor, o transmisie si de un sistem de tractiune integrala performant. In domeniul sigurantei pasagerilor va oferi 9 airbaguri si un sasiu ”quad-frame” din oteluri de foarte inalta rezistenta.

Stilul va fi unul carismatic si foarte elegant iar conectivitatea noului SUV va evolua si ea, implementand sisteme Apple Carplay, Android Auto cu functii mirroring, monitorizare 3D AVM(Around View Monitoring), ecran HD touchscreen de 9,2 inchi, etc

Rexton si-a inspirat aspectul robust din formele generoase ale templelor grecesti, imbinand robustetea formelor si dinamica liniilor intr-un tot unitar insufletit de filozofia de design coreeana inspirata din natura si miscare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri