Suzuki a lansat in Romania editia speciala Vitara Copper, care porneste de la nivelul de echipare Spirit la care se adauga o serie de personalizari, la interior si exterior.

Editia speciala a SUV-ului compact este disponibila cu motorul de 1,6 litri pe bezina atat cu tractiune 2WD, cat si cu sistemul inovator de tractiune integrala ALLGRIP.

Suzuki Vitara Copper Edition se poate comanda in 5 combinatii de culori (trei single tone, doua two tone), una dintre culori - Sphere Blue Metallic, fiind complet noua. De asemenea se poate personaliza culoarea plafonului si a carcasei olginzilor exterioare.

Vitara Copper Edition 2WD este disponibila la un pret de 17.900 euro cu TVA, iar Vitara Copper Edition ALLGRIP la pretul de 19.550 euro cu TVA.

Noua editie speciala vine in standard cu 7 airbag-uri, sistemul Radar Brake Support (RBS), Cruise Control Adaptiv, sistem multimedia (ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooth + USB + slot SD card + camera de mers inapoi + navigatie), sistem auto Start & Stop motor, sistem de asistenta la coborarea in panta (pe versiunea ALLGRIP), sistem de asistenta la plecarea din rampa, faruri cu halogen tip multireflector pe faza lunga si faruri cu LED pe faza scurta, cotiera, scaune fata incalzite si aer conditionat cu reglare automata.

Accentele “COPPER” dau o tusa stilata interiorului, insertiile speciale fiind vizibile pe panoul de bord, gurile de ventilatie, consola si portiere interioare. De asemenea tapiteria mixta din piele ecologica si piele intoarsa are insertii “COPPER”, jantele din aliaj pe 17 inch sunt de asemenea in nuanta “COPPER”, iar grila frontala Sport, care-i confera un aspect si mai impunator, este cea disponibila si pe Vitara S.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri