Soferii de peste Ocean nu mai au motive sa fie gelosi pe confratii lor europeni, care se bucura de ceva vreme de faruri laser de inalta performanta. De ce? Noile faruri cu tehnologie laser vor fi disponibile ca dotare standard pe noul Audi R8 V10 Plus. Mai mult, ele vor fi oferite si pe versiunea normala standard a R8. Noile modele vor fi scoase la vanzare inca din aceasta vara.

Luminile albastre emanate din farurile masinilor sale vor face mai usoara identificarea noii tehnologii pe modelele R8. Masinile vor avea, in continuare, lumini LED pentru faza scurta si faza lunga. Luminile laser se vor activa automat la viteze de peste 64 de km/h, astfel incat soferul sa nu aiba probleme cu iluminarea drumului.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri