Compania a extins si depozitul cu 5.000 de metri patrati si a inaugurat o noua cladire de birouri de peste 2.200 de metri patrati.

“Extinderea productiei a fost necesara datorita numarului tot mai mare de produse pe care trebuie sa le livram clientilor nostri. Fabrica a cunoscut o evolutie impresionanta in cei zece ani de existenta. Am inceput cu 200 de angajati in anul 2006 si am ajuns la peste 1.300”, a declarant dr. Ralf Luchs, directorul fabricii de componente electronice Continental.

La Timisoara s-au produs peste 60 de milioane de componente electronice.

“Continental cunoaste o crestere fara precedent la nivel mondial datorita produselor si solutiilor inteligente din portofoliu. In fabrica din Timisoara au fost produse milioane de instrumente de bord, display-uri si unitati de control a airbagului, care fac calatoriile cu automobilul mai sigure si mult mai confortabile, pentru milioane de soferi. Fabrica din Timisoara a castigat Green Plant Silver Award in 2016, precum si Gold Automotive Award pentru zero defecte timp de un an la unitatile de control a airbagului realizate pentru Renault” a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Romania.