"Consideram ca o strategie multianuala a “Rabla Plus” este deosebit de importanta. Aceasta trebuie sa include o reducere transparenta, graduala si pe termen lung a suportului guvernamental de achizitie pentru a elimina dependenta pietei de subventii de stat si un impact major al pietei, asa cum ar fi in cazul unei stopari bruste a programului. Aceasta va genera predictibilitate si stabilitate in piata si poate incuraja dezvoltarea de infrastructura de incarcare pentru masini electrice", a declarat Wolfgan Schulz, director general BMW Group Romania.

Managerul BMW mai spune ca programul “Rabla Plus” este un factor foarte important in dezvoltarea pietei de automobile electrice in Romania. "Experienta internationala, cu exemple precum Califronia sau Norvegia, ne arata ca acolo unde exista un program guvermanetal puternic si coerent, vanzarile de masini electrice se dezvolta rapid", a completat Schulz.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont