OMV anunta lansarea noului carburant de performanta OMV MaxxMotion 100plus pe piata din Romania de la inceputul lunii iunie.

Caracteristicile OMV MaxxMotion 100plus rezultate in urma testelor se incadreaza in benzinele de categoria 5, cea mai avansata categorie.

“OMV MaxxMotion 100plus are grija de motorul masinii, ajutand in acest fel la prelungirea duratei de viata a acestuia”, a declarat Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom Romania.

OMV spune ca noul carburant prelungeste durata de viata a motorului: aditivii din noua benzina OMV MaxxMotion 100plus pastreaza motorul curat si previn coroziunea. Testele au aratat ca folosirea indelungata elimina pana la 63% din depuneri, dar au si un puternic efect de preventie, maximizand durata de viata a motorului: pana la 100% prevenire a coroziunii si pana la 96% prevenire a depunerilor de pe supapele de admisie.

OMV MaxxMotion 100plus garanteaza o cifra octanica de minimum 100, cu impact direct in performanta motorului. In plus, noua benzina contine aditivi speciali care minimizeaza frictiunea, crescand astfel eficienta motorului. Testele1 au indicat cresterea puterii motorului cu pana la 5% in faza de accelerare si imbunatatirea performantelor la accelerare cu pana la 14%.

OMV dispune in prezent de o retea internationala de 1.400 de statii de distributie carburanti, in noua tari europene. In Romania, reteaua este operata prin intermediul OMV Petrom, parte a grupului OMV, alaturi de statiile OMV din Bulgaria si Serbia. Reteaua OMV Romania numara 153 de statii, prima statie sub acest brand OMV fiind deschisa inca din anul 1999.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri