“Stabilirea unei baze in centrul inovatiei mobilitatii din Londra pentru echipa noastra aflata in continua crestere este o miscare vitala pentru a accelera procesul nostru de invatare si dezvoltarea noilor tehnologii. Biroul din hub-ul tehnologic Here East ne va oferi posibilitatea de a stabili colaborari stranse si de a dezvolta conceptele neconventionale de care avem nevoie pentru a raspunde la provocarile de transport ale viitorului”, a declarat Steven Armstrong, vicepresedinte al Grupului si presedinte al birourilor Ford Motor Company din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, la deschiderea London Tech Week.

Noul birou Ford este localizat in Campusul Here East, construit in cadrul Parcului Olimpic Queen Elizabeth, va beneficia de serviciile a 40 de angajati si va fi deschis in a doua jumatate a acestui an.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont