Dealerul Opel AutoErebus a relocat centrul auto din zona Titulescu, din Bucuresti, in strada Parcului, langa bulevardul Expozitiei.

Clientii pot comanda modelele Opel din noul sediu, insa finalizarea lucrarilor si deschiderea oficiala va avea loc in cateva luni. Pe langa showroom, sediul va dispune si de un centru de reparatii.

Noul showroom comercializeaza intreaga gama Opel: noutati precum Insignia, Mokka X si in curand noile SUV-uri Crossland X si Grandland X, dar si modele precum Astra K, Corsa sau gama de utilitare Opel.

AutoErebus este unul dintre cei mai vechi parteneri ai reprezentantei Opel Romania, marca germana colaborand cu acest distribuitor de mai bine de 11 ani.

In prezent, reteaua Opel are 33 de locatii. Anul acesta va inaugura un nou showroom la Targu Mures, fiind pentru prima data prezenta aici aceasta marca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri