Noua generatie Ford Fiesta poate fi cumparata acum in Romania cu doua niveluri de echipare si este disponibila cu 3 motorizari pe benzina si doua diesel. Pretul de baza este de 11.900 de euro.

Noua generatie Ford Fiesta a fost prezentata oficial in luna noiembrie a anului trecut, iar productia efectiva a inceput in mai. In momentul lansarii, hatchback-ul subcompact a surprins prin aparitia celui mai puternic motor diesel din istoria modelului (120 de cai putere), dar si prin noile sisteme de siguranta si un interior cu tehnologie moderna.

Pe piata din Romania, noul Ford Fiesta este disponibil in versiunile de echipare Trend si Titanium, in timp ce variantele Vignale, Active si ST-Line nu beneficiaza inca de preturi. Potrivit listei oficiale de preturi, cea mai accesibila versiune Ford Fiesta este cea cu 3 usi, motor pe benzina de 1.1 litri si 70 de cai putere si cutie manuala cu 5 trepte, pentru care trebuie sa scoti din buzunar 11.900 de euro cu TVA.

Citeste articolul integral pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri