Aston Martin - un exemplar

Aston Martin - un exemplar

Brandurile auto de lux pe care le-au ocolit romanii anul acesta sunt Bugatti, Maybach si McLaren.

Nici Aston Martin nu prea i-a atras pe cumparatorii romani de masini de lux in primele 6 luni, a fost inmatriculat un singur exemplar, la fel ca si anul trecut de altfel.

Brandul britanic Aston Martin este pe locul 5 in Romania cu 75 de masini pe care le vedem pe sosele cu placute nationale, dintre care 24 de unitati sunt Aston Martin DB9.

Rolls-Royce - doua exemplare

Rolls-Royce - doua exemplare

Daca anul trecut in primele 6 luni nu a fost comandat niciun model Rolls-Royce, anul acesta romanii au inmatriculat doua unitati.

Pana in prezent, 54 de masini Rolls-Royce circula pe strazile din Romania. Dupa numarul de unitati inscrise in tara, marca este pe locul 6.

Lamborghini - doua exemplare

Lamborghini - doua exemplare

Desi brandul italian de lux Lamborghini este pe locul 4 in Romania dupa numarul de masini inmatriculate, 150 de coupe-uri si decapotabile (majoritatea Gallardo), in primele 6 luni romanii au cumparat doar doua exemplare noi, la fel ca si anul trecut in aceeasi perioada.

Ferrari - patru exemplare

Ferrari - patru exemplare

Ferrari, al treilea brand auto de lux in Romania dupa numarul de masini inscrise, 186 de unitati, dintre care majoritatea Ferrari F 430 (45 unitati) si Ferrari 458 (32 unitati), si-a gasit anul acesta doar patru clienti romani.

Bentley - 13 unitati

Bentley - 13 unitati

Romanii au cumparat in primele 6 luni ale anului de trei ori mai multe masini Bentley decat in acceasi perioada a anului trecut. Au fost inmatriculate in tara 13 unitati, fata de patru in urma cu un an.

Brandul Bentley este cel mai intalnit pe soselele din Romania, exista 264 de unitati cu placute romanesti. Modelul Bentley Continental este cel mai intalnit - 201 masini.

Maserati - 23 unitati

Maserati - 23 unitati

Maserati este in prezent cel mai cautat brand auto de lux in Romania. De la inceputul anului, lunar au fost inmatriculate cate patru masini noi, in total fiind inscrise 23 de masini in primele 6 luni.

Brandul auto de lux este pe locul doi in Romania cu 246 de exemplare inmatriculate. Cele mai multe sunt Maserati GranTurismo (60 unitati) si Maserati Quattroporte.