Domnul Tic este solist, cantautor, avocat, pshihosociolog, iar in timpul liber conduce cu UBER pentru a-si finanta cea mai mare pasiune a sa, muzica. Am stat de vorba pentru a descoperi povestea omului care conduce cu placere pasageri la destinatie si pentru a intelege care sunt motivele pentru care alege sa conduca cu UBER si sa puna orasele in miscare.

Prin definitie, pasiunea te face fericit, iar domnul Tic spune ca este fericit pentru ca face ceea ce-i place, conduce, si are timp sa-si cultive si cele doua mari pasiuni ale sale: muzica si oamenii. A terminat Facultatea de Drept si si-a continuat studiile cu un Master in Psihologie Cognitiv Comportamentala.

A devenit psihosociolog pentru ca a hotarit ca ”e momentul sa ma cunosc mai bine, sa inteleg lumea mai bine si sa ii ajut pe ceilalti”.

Iubeste sa citeasca si sa cante, iar de-a lungul anilor a ajuns sa concerteze alaturi de mii de trupe. Spune ca a urmarit mereu e sa trezeasca o emotie puternica in oameni. Ne-a povestit entuziasmat ca in toamna acestui an are in plan sa lanseze un disc - “unul de exceptie, care va revolutiona piata muzicala de la noi”.

A descoperit UBER ca pasager, in drum spre concerte. I-a placut experienta, asa ca a decis sa se se alature comunitatii si sa conduca in timpul liber. Veniturile pe care le castiga ca sofer partener le foloseste pentru a-si finanta pasiunea: muzica. Iar experienta la volan nu este niciodata plictisitoare.

”Intr-o zi am fost solicitat pentru o cursa de un domn indian. S-a suit in masina. Eu ascultam Norah Jones. Domnul m-a intrebat daca imi place. I-am raspuns ca iubesc muzica asta. M-a intrebat daca stiu ca are origini indiene. Am inceput sa-i povestesc totul despre Norah. A fost foarte placut surprins si mi-a spus ca si el are ca hobby muzica, dar ca muzica indiana este altfel si daca o patrunzi si o intelegi, abia atunci ajungi sa fii un om complet. Mi-a multumit mult pentru conversatie si mi-a strans mana la plecare, cu reverenta! E minunat sa cunosti oameni!”, isi aminteste domnul Tic.

Din anii studentiei si pana acum, domnul Tic si-a dedicat intotdeauna energia celor din jur, pentru ca „asta trebuie sa faca artistul, sa fie implicat, sa fie acolo, sa traiasca in lumea aia”. Asa cum a descris el, ii place sa lucreze cu si pentru oameni, iar cu Uber are ocazia sa „descopere lumea, asa cum este ea acum”.

La fel ca domnul Tic sunt multi alti soferi UBER, oameni foarte diferiti: parinti, bunici, studenti, antreprenori, artisti, sportivi - fiecare dintre ei are o poveste si un motiv pentru care alege sa conduca pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi si povestea ta: cu UBER conduci cand vrei, in functie de programul tau, si castigi venituri suplimentare pentru a-ti finanta pasiunile sau a-ti indeplini obiectivele. Inscrie-te si tu ca sofer partener UBER ca sa faci parte din comunitatea oamenilor care pun orasele in miscare!

Despre UBER

Misiunea UBER este sa faca transportul in mediul urban la fel de accesibil ca apa curenta - peste tot, pentru toata lumea. Compania UBER a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simpla - cum poti comanda o cursa la atingerea unui buton. Opt ani si cateva miliarde de curse mai tarziu, UBER isi propune sa rezolve o provocare si mai mare: reducerea poluarii si a aglomeratiei urbane, aducand mai multi oameni in mai putine masini. Din februarie 2015, UBER este si in Romania, in Bucuresti si, din 2016 si la Cluj, Brasov si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri