BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi si Porsche risca sa primeasca "amenzi foarte mari" din partea Uniunii Europene daca acuzatiile legate de formarea unui cartel auto vor fi confirmate.

Uniunea Europeana si autoritatile germane au declansat recent o investigatie pentru afla daca Volkswagen, Audi, Porsche, BMW si Mercedes au format un "cartel auto" pentru a stabili de comun acord diverse contracte cu furnizorii de componente, dar si pretul acestora, prin care practic au defavorizat cnstructorii straini. Presa locala sustine ca dezvaluirile cu privire la existenta acestui cartel au fost facute de reprezentantii Mercedes, ceea ce a determinat deja BMW sa suspende parteneriatele pe care le avea in lucru cu producatorul german.

Citeste articolul integral pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri