Dacia a dezvaluit primele imagini cu interiorul celei de-a doua generatii Duster, care vine cu o noua plansa de bord.

Tabloul de bord Dacia Duster 2018 are acum trei aeratoare rotunde chiar deasupra consolei centrale, un ecran tactil si trei comenzi mari sub Media Nav.

In mijlocul consolei centrale gasim sistemul MediaNav care suporta acum si functii de screen mirroring cu telefonul mobil atat prin Apple CarPlay cat si prin Android Auto.

Sub sistemul MediaNav sunt amplasate comenzile pentru climatizare. Asemanatoare cu cele de pe Qashqai, inglobeaza si indicatoare in butoanele rotative.

Fetele usilor au fost si ele redesenate, iar scaunele noului Duster vor imprumuta designul celor pe care le gasim pe Dacia Sandero Stepway. In ceea ce priveste spatiul interior sau calitatea materialelelor, Dacia nu a facut modificari.

Sursa foto: drivemag.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri