LeasePlan anunta, de asemenea, ca va fi prima companie de servicii de management de flote care va face tranzitia spre autovehicule electrice in propria flota de autovehicule de serviciu.

EV100, o noua initiativa globala menita sa accelereze adoptarea de autovehicule si infrastructuri electrice, a fost lansata la New York, azi, de organizatia non-profit The Climate Group, cu ocazia intalnirii la nivel inalt dintre reprezentantii mediului de afaceri si liderii de guverne in cadrul evenimentului Climate Week NYC. EV100 reprezinta singura initiativa de acest fel care incurajeaza mediul de afaceri in tranzitia spre o flota complet electrica pana in anul 2030. LeasePlan este unul din cei 10 parteneri fondatori ai initiativei EV100. Celelalte companii fondatoare EV100 sunt: Unilever, Baidu, IKEA Group, HP Inc., Vattenfall, PG&E, Deutsche Post DHL si Metro AG. LeasePlan este singura companie din domeniul auto care a ales sa se alature acestui demers.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont