Mazda Motor Corporation va expune la Salonul Auto de la Tokyo 2017 doua modele concept: unul care anunta produsele viitoarei generatii si altul care intruchipeaza directia de design a modelelor de generatie urmatoare.

Conceptul de produs, un hatchback compact, care imbina tehnologia si designul de ultima generatie, isi va face debutul mondial la Tokyo. Dispune de arhitectura SKYACTIV, tehnologii de generatie viitoare bazate pe filosofia de design Mazda centrata pe om care ofera functionalitate optima, si este alimentat de SKYACTIV-X, primul motor comercial pe benzina din lume ce utilizeaza aprinderea prin compresie. Rezultatul este o performanta dinamica imbunatatita semnificativ, combinata cu un exterior care atrage privirile.

Modelul de viziune de design defineste in acelasi timp conceptul de design de generatie viitoare Mazda – o expresie mai profunda a limbajului de design KODO, apreciat la nivel global, care a debutat pe Mazda CX-5 in 2012.

De asemenea, la Tokyo va fi expus modelul Mazda CX-8, noul SUV crossover cu trei randuri de scaune, cu un upgrade major la nivelul motorizarii SKYACTIV – D 2,2 diesel, precum si o editie speciala Mazda MX-5 Red Top. Mazda CX-8 se va afla la vanzare in Japonia, in luna decembrie. Mazda MX-5 va dispune de un plafon de culoare rosu cires si tapiterie de piele nappa.

Mazda va prezenta, de asemenea, motorul pe benzina SKYACTIV-X in cadrul expozitiei care se deschide pentru public din 28 octombrie pana la 5 noiembrie, dupa zilele dedicate presei, din 25 si 26 octombrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri