"Audi se afla pe drumul cel bun in ceea ce priveste inregistrarea unui nou record de vanzari pe plan anual. Acest rezultat, care va fi al unsprezecelea record consecutiv, se datoreaza gamei largi de modele si din abilitatea noastra de a ne impresiona clientii", a declarat responsabilul pentru vanzari si marketing, Ralph Weyler, conform NewsIn.

Directorul executiv al Audi, Martin Winterkorn, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, unui cotidian din Germania, ca vanzarile grupului pentru anul curent vor depasi nivelul de 900 de mii de automobile, peste cifra preconizata anterior, de 890 de mii de automobile. Vanzarile grupului pentru luna octombrie au crescut cu 15,1% in Germania, cu 10,6% in restul Europei si cu 21% in China (excluzand Hong-Kong-ul), dar au scazut cu 3,4% in Statele Unite ale Americii.

Cu putin timp in urma un alt brand detinut de Volkswagen, Skoda, a anuntat ca in primele noua luni ale anului, vanzarile s-au majorat cu 11,1% fata de acceasi perioada a anului trecut, cu un total de unitati vandute de 410.719 de automobile. Volkswagen si-a mentinut si estimarile anuale de crestere in ceea ce priveste profitul operational, precizand ca veniturile pentru primele noua luni s-au ridicat la 77,03 miliarde de euro, cu o crestere anuala de 11,8%. Profitul dupa plata taxelor a crescut cu 76,6%, atingand nivelul de 1,21 miliarde de euro.