Vanzarile pe plan global ale diviziei de lux a grupului DaimlerChrysler, Mercedes Car Group, au scazut cu 3.5% in octombrie fata de luna precedenta, pana la 102.500 unitati, a anuntat marti compania, informeaza NewsIn
Vanzarile Mercedes-Benz au atins nivelul de 94.200 de unitati in timp ce vanzarile modelului Smart au scazut in luna octombrie cu 31,3%, pana la nivelul de 8.300 unitati, a declarat grupul, care ocupa locul cinci pe plan mondial in cadrul clasamantului constructorilor de automobile.

Vanzarile diviziei Mercedes-Benz, parte a DaimlerChrysler, au crescut cu 4,8% fata de acelasi interval al anului trecut, atingand nivelul de 1,04 milioane de unitati.

Reprezentantii companiei Daimler au declarat, totusi, ca reactia pietei la noile modele Clasa E a fost "pozitiva", iar cererea a crescut cu o rata de 2%, la nivel mondial, reprezentantii companiei intentionand ca impactul de piata al noilor modele sa fie mai accentuat decat anterior.

Reprezentantii companiei Mercedes Car Group au declarat ca tinta de profit pentru anul urmator este de 7%, datorita noilor modele de automobile, in special a celor de clasa S.

Vanzarile companiei Mercedes reprezinta elementul de sustinere pentru grupul Daimler, din cauza problemelor companiei de la ramura americana Chrysler si din cauza celor de la compania aerospatiala EADS, unde Daimler detine un holding industrial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri