In recent-publicatul test al anvelopelor de iarna, efectuat de cele mai mari cluburi automobilistice din Germania, Austria si Elvetia, 195/65 R 15 WinterContact TS 860 de la Continental a fost desemnata cea mai buna dintre cele testate.

Toate cele trei cluburi auto i-au acordat note bune. ADAC i-a acordat calificativul „bun”, in vreme ce ÖAMTC si TCS au calificat-o drept „foarte recomandata”. Pe scurt, cei care au testat-o au scris: „Foarte echilibrata; calificative foarte bune in conditii de umiditate; deosebit de buna pe zapada; de asemenea, buna pe carosabilul uscat, precum si in ceea ce priveste consumul de combustibil.”

In cadrul testarii anvelopelor de dimensiune mai mare, desfasurata de cluburile auto, WinterContact TS 850 P SUV a obtinut un calificativ „satisfacator”. In evaluarea lor, expertii au scris: „Foarte buna in ceea ce priveste uzura; buna pe carosabilul uscat, in conditii de umiditate si de zapada”.
Cluburile auto au testat o serie de anvelope de la producatorii din Europa, Statele Unite si Asia. Vehiculul de testare pentru anvelopele de dimensiuni mai mici a fost un Volkswagen Golf VII, in vreme ce anvelopele pentru SUV-uri au fost montate pe un Volkswagen Tiguan. Anvelopele 195/65 R 15 sunt adecvate pentru modelele compacte, pana la cele din gama medie, in vreme ce anvelopele 215/65 R 16 se potrivesc pe mule dintre SUV-urile populare mici, pana la cele de dimensiuni medii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri