La primul sau test, AllSeasonContact, noua anvelopa all-season de la Continental a fost apreciata drept „exemplara”. Revista AutoBild, care a desfasurat testele (29 septembrie 2017) a laudat „proprietatile exemplare de manevrabilitate pe asfaltul acoperit cu zapada si pe cel ud, manevrabilitate stabila pe carosabilul uscat, cea mai buna decelerare in orice conditii de vreme si rezistenta scazuta la rulare, ceea ce asigura economii de carburant”.

Testul a vizat 25 de anvelope de dimensiunea 205/55 R 16, de diferite marci de pe plan international, cu un VW Golf VII ca vehicul de testare.

Mai intai, jurnalistii au realizat testul de franare in conditii de umiditate, cu toate cele 25 de modele de anvelope, inainte sa excluda 15 anvelope cu distante lungi de franare. Cele mai bune zece anvelope au fost testate apoi in baza a 16 criterii. AllSeasonContact s-a remarcat drept cel mai bun dintre cele testate, in trei din patru teste desfasurate pe zapada, in vreme ce pe asfaltul ud a incheiat pe prima pozitie la trei din cinci categorii.

Noul AllSeasonContact este disponibil la distribuitorii de anvelope de la inceputul lunii mai. In primul sau an, noua anvelopa este produsa in 33 de dimensiuni, pentru jante de la 14 la 18 inch, fiind aprobata pentru viteze de pana la 240 km/h. Fiind o anvelopa care este, de asemenea, destinata utilizarii in sezonul rece, are nu doar simbolul celor trei varfuri muntoase/fulg de nea, ci si marcajul M+S pe peretele lateral. Pe eticheta UE pentru anvelope, noua anvelopa Continental este clasata in categoria „B”, atat pentru franarea in conditii de umiditate, cat si pentru rezistenta la rulare. Continental considera ca anvelopele de tip „all-season” sunt potrivite in special pentru soferii care parcurg distante relativ scurte, in conditii moderate de iarna, in oras si in jurul orasului.

Concluzii:

  • Noua anvelopa all-season de la Continental obtine calificativul maxim la primul test.
  • Jurnalistii lauda „proprietatile exemplare de manevrabilitate pe zapada”, precum si „cea mai buna decelerare in orice conditii de vreme” si rezistenta scazuta la rulare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri