Skoda a lansat noul model Karoq in Romania in cadrul evenimentului Karoq Fest desfasurat la Hard Rock Cafe. Modelul are un pret de pornire de 19.860 euro cu TVA.

Sub motto-ul „Drumul tau e altfel”, noua Skoda Karoq este un SUV compact caracterizat prin spatiu, cele mai noi sisteme de asistenta, faruri full-LED si servicii Skoda Connect.

Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri intre 115 CP si 190 CP, dintre care patru sunt noi. Designul emotional si dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizeaza limbajul de design al noului SUV.

„Noua Skoda Karoq se adreseaza cuplurilor de orice varsta in cautare de experiete remarcabile, oferindu-le toata libertatea sa caute ce li se potriveste cel mai bine: oameni, locuri, momente si retete deosebite, precum si tot ceea ce hraneste simturile si entuziasmul”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing si Comunicare Skoda Romania.

Skoda Karoq are 4.382 mm lungime, latime de 1.841 mm si inaltime de 1.603 mm, cu spatiul pentru genunchi de 69 mm si portbagajul cu capacitatea de 521 l cu scaunele din spate in pozitie normala. In plus, la bord pot fi gasite numeroase dotari inteligente, precum sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate, permitand ca acest SUV sa devina un van cu capacitatea maxima de incarcare de 1.810 l.

„Anul acesta a fost unul excelent pentru SUV-uri la Skoda – dupa lansarea Kodiaq de la inceputul anului, revenim in forta cu noua Skoda Karoq – un SUV compact, foarte destept, spatios, care invita la descoperiri si experiente aparte, atat in mediul urban cat si in natura”, a declarat Vlad Rusu, director de marca Skoda.

Karoq vine cu hotspot Wi-Fi, noile servicii online mobile Skoda Connect, impartite in serviciile Infotainment online, pentru informare si navigatie, si Care Connect, pentru asistenta in caz de avarii sau urgente, cu optionale precum Butonul Emergency Call, precum si platforma SmartLink+, ce duce interconectarea inteligenta a masinii cu smartphone-ul la un nou nivel. Modelul vine cu 20 de dotari „Simply Clever” disponibile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri