Anvelopele de iarna sunt cauciucuri special construite pentru a oferi o aderenta adecvata atunci cand temperatura de afara a scazut sub 7 grade sau carosabilul este acoperit cu zapada, gheata sau polei.

Michelin Alpin 5 - loc 5

Michelin Alpin 5 - loc 5

Anvelopele de iarna Michelin Alpin 5 cu dimensiunile de 215/65R16 au avut o performanta echilibrata pe toate cele patru suprafete de contact.

Nokian WR D4 - loc 4

Nokian WR D4 - loc 4

Anvelopele Nokian WR D4 cu dimensiunile de 215/65R16 au un indice de aderenta B, anvelopa asigurand performanta sporita in orice conditii pe timpul sezonului rece si are maximul in clasa eficientei consumului de combustibil, A.

Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 - loc 3

Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 - loc 3

Anvelopele de iarna Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 cu dimensiunile de 215/65/R16 are coeficientul C favorizand manevrabilitatea in sezonul rece. Clasa de randament al cosumului de combustibil este B.

BF Goodrich g-Force Winter 2 - loc 2

BF Goodrich g-Force Winter 2 - loc 2

Anvelopele de iarna BF Goodrich g-Force Winter 2 cu dimensiunile 215/65/R16 au indicele de aderenta C, aratand faptul ca anvelopa are o capacitate de franare eficienta. Clasa de consum de combustibil este B.

Dunlop Winter Sport 5 - loc 1

Dunlop Winter Sport 5 - loc 1

Anvelopele de iarna Dunlop Winter Sport 5 cu dimensiunile 215/65/R16 au un coeficient C, performanta franarii fiind eficienta. Nivelul de zgomot este de 70dB, anvelopa detinand un nivel redus fata de alte modele. Anvelopa are ca indice care arata economia de carburant B, rezistenta la rulare fiind scazuta.

Sursa foto: By Anna Grigorjeva / Shutterstock