In fiecare an, companiile din Romania vin cu o strategie noua de Black Friday, care pe termen mediu si lung ar putea face evenimentul neatractiv pentru romani. Anul acesta, dealerii nu au doar masini noi cu 0 km la vanzare, in oferta sunt si autoturisme second-hand fabricate in urma cu 6-8 ani si un rulaj de 100.000 km.

Cel mai mare discount oferit in cadrul campaniei de Black Friday Autovit.ro este de 55.000 de euro si reprezinta 42% din valoarea masinii scoase la vanzare, un Mercedes-Benz S 350 din 2015, cu 16.000 km si 258 CP.

“Ne asteptam la vanzari de peste 3 milioane de euro si la un numar de vizitatori de 3 ori mai mare fata de editia de anul trecut. Apetitul romanilor pentru Black Friday ne-a fost confirmat si anul trecut, cand 80% dintre ofertele de Black Friday au fost tranzactionate in doar 3 zile. Tocmai de aceea, anul acesta ne-am pregatit cu un numar dublu de autoturisme de la cei mai importanti dealeri din Romania. De asemenea, in acest an vom avea in premiera si autoturisme noi, la discount-uri semnificative”, a declarat Andrei Bereanda, Business Manager Autovit.ro.

Cele mai accesibile masini din oferta de Black Friday sunt un Peugeot Partner din 2012 cu 99.000 km (4.499 euro, discount de 18%), Ford Fiesta Mk7 (5,985 euro, discount de 41%) si un Renault Megane III (5,999 euro, discount de 29%).

Cea mai scumpa masina scoasa la vanzare este un Mercedes-Benz S 500 Coupe din 2016, cu un discount de 38.080 euro si un pret final de 116.608 euro.

Dealeri auto care participa la campania Black Friday de pe Autovit.ro sunt Grup West Premium (Oradea), Aliat Auto (Targu Mures), Leasing Automobile (Galati si Arad), Auto Geist (Galati), Auto Cobalcescu (Bucuresti), Son Motors (Sibiu), Xcars Store (Mures) si AUTO SCHUNN (Arad, Deva, Suceava, Sibiu), acestia fiind partenerii Autovit.ro cu cele mai multe oferte pregatite pentru campania din acest an.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa sune la dealerul care propune oferta si sa achite un avans pentru a rezerva masina dorita.

Autovit.ro a fost prima platforma care a organizat o editie de Black Friday in Romania dedicata autoturismelor, in urma cu patru ani, campanie care a devenit deja o traditie. In 2017, ofertele pregatite de partenerii Autovit.ro depasesc 100 de autoturisme de la cele mai cautate branduri de catre romani, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes si BMW.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri