Arval Romania lanseaza aplicatia My Arval Mobile, o aplicatie dedicata partenerilor si soferilor vehiculelor din flota in leasing operational.

Noua aplicatie este acum mai intuitiva, mai dinamica si mai usor de utilizat, oferind functii adaptate nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor autovehiculelor: reactivitate, economie de timp si organizare optimizata.

Aplicatia ofera:

My vehicle (Autovehiculul meu): intreaga gama de informatii practice despre masina, inclusiv modelul masinii, numarul de inmatriculare, consumul de carburant, data de incheiere a contractului, procedura de returnare a autovehiculului etc.;

Around me (In apropiere): geo-localizare si o functie de cautare pentru cel mai apropiat service partener Arval pentru intreaga gama de servicii, de la mentenanta si reparatii ale caroseriei la gestionarea carburantului, anvelope si multe altele;

My services (Serviciile mele): un memento al serviciilor incluse in contract (asigurare, mentenanta, si asistenta rutiera), intreaga lista a partenerilor de service si acces direct catre Arval Servicii Clienti;

My digital wallet (Portofel digital): disponibilitate imediata a documentelor vehiculului (certificat de inmatriculare, card Arval, permis de conducere etc.).

Aplicatia My Arval Mobile va fi actualizata in mod regulat pentru a putea fi adaugate functii noi, solicitate de clienti, ce vor simplifica viata soferilor. De exemplu, aplicatia va putea oferi plati directe pentru carburant, localizarea celor mai apropiate parcari sau alte functii similare, totul in intampinarea nevoilor exprimate de clienti.

”Traim in era digitala iar nevoia unui flux de date si informatii consistente este in continua crestere pe piata leasingului operational. Aplicatia ofera o experienta complet noua prin introducerea unor functii pentru accesarea mai rapida a serviciilor Arval, oferind conducatorilor auto informatiile si documentatia specifica autovehiculelor de care au nevoie, cand si unde au nevoie”, a declarat Dan Boiangiu, Director General Arval Romania.

Avand un numar de 8400 de vehicule in leasing operational cu servicii incluse, Arval Romania si-a consolidat in 2017 pozitia de jucator extrem de important pe piata locala de leasing operational.

Sursa foto: Minerva Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri