In perioada ianuarie-septembrie a acestui an au fost inmatriculate aproximativ 13.000 de autovehicule de catre companiile de leasing operational, adica 15% din totalul inmatricularilor noi (90.959 de autoturisme si autovehicule comerciale usoare).

„Rezultatele primelor trei trimestre ale anului in piata serviciilor de leasing operational si de fleet management sunt foarte bune, chiar peste asteptarile exprimate la inceputul anului. Aceste rezultate se datoreaza eforturilor tuturor companiilor membre ASLO de promovare a acestui produs modern si eficient in toate segmentele pietei. Suntem convinsi de potentialul acestei piete si ne exprimam increderea ca leasingul operational cu servicii incluse va deveni principala forma de finantare a mobilitatii companiilor din Romania”, a declarat Dan Boiangiu, presedinte ASLO.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Kzenon/ shutterstock.com