Oficialii constructorului Jeep au confirmat ca, din 2020, vom face cunostinta cu versiunea plug-in hybrid a lui Wrangler. Pana atunci, clientii pot opta pentru un diesel V6 sau pentru doua unitati pe benzina.

Jeep a prezentat noua generatie Wrangler in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. In cadrul conferintei, Mike Manley, seful Jeep, a confirmat ca in scurt timp vom vedea un Wrangler echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Mai exact, din 2020.

Noua generatie Wrangler poate fi comandata cu un V6 diesel de 3.0 litri sau cu doua motoare pe benzina. Americanii ofera un 2.0 litri de 270 de cai si un V6 de 3.6 litri de 285 de cai. Conform primelor zvonuri, viitorul Wrangler PHEV ar putea miza pe configuratia hibrida folosita pe Chrysler Pacifica. In acest caz, motorul V6 de 3.6 litri sta la baza sistemului de propulsie.

Citeste articolul integral pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri