Dacia Duster a primit versiunea Duster Edition ONE, cea mai bogata echipare, insa va fi disponibila doar online si cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP si tractiune integrala.

Intitulata Duster Edition ONE, aceasta versiune dispune, printre altele, de sistem de aer conditionat automat, card de acces maini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, multiview camera, aprindere automata a farurilor si jante din aliaj de 17 inch, diamantate.

Cele 100 de exemplare ale acestei editii limitate sunt disponibile in culoarea Orange Atacama si pot fi achizitionate exclusiv online, doar de persoanele fizice, la un pret de 18.900 euro.

Cei interesati sunt invitati sa faca rezervarea pe site si sa achite un avans de 500 de euro. Plata se efectueaza cu card bancar prin intermediul unui procesator de plati. Dupa confirmarea rezervarii, clientii pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc sa le fie livrata masina, tot acolo urmand sa fie platita si diferenta de pret.

„Cu Duster Edition One am decis sa marcam lansarea in Romania a noului nostru SUV intr-o maniera noua si inovanta, care vine sa completeze mijloacele clasice de vanzare. Este vorba despre comertul online, care ne permite sa fim mai apropiati de clientii nostri. Importanta pe care Dacia intelege sa o acorde domeniului digital – axa majora a strategiei sale comerciale - isi gaseste astfel cea mai potrivita ilustrare. Sunt convins ca Duster Edition One va marca inceputul unei cariere de succes pentru noul SUV Dacia”, a declarat Hakim Boutehra, director general Renault Commercial Roumanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri