Forza Rossa Holding, reprezentantul oficial Ferrari in Romania, a finalizat investitia de implementare a noii imagini de brand in iunie si a prezentat, la mijlocul lunii noiembrie, clientilor Ferrari din Romania si din regiune, noua cladire in cadrul evenimentului de lansare al modelului Ferrari 812 Superfast.

In 2016, primul showroom al Ferrari a fost inchis, iar anul acesta au fost reluate operatiunile intr-un showroom nou, tot in Otopeni.

"La mijlocul lunii noiembrie am prezentat clientilor si prietenilor brandului Ferrari noul model Ferrari 812 Superfast, cel mai puternic Ferrari Grand Turismo produs vreodata si ne pregatim sa lansam in Romania si in regiune, noul Ferrari Portofino, la inceputul lui 2018", a declarat pentru wall-street.ro Anca Patlageanu, marketing and customer care manager Forza Rossa Holding.

Cladirea Forza Rossa din Otopeni, proprietate a grupului, este considerata cel mai mare ansamblu imobiliar tehnologic din Europa dedicat 100% brandului Ferrari, avand o suprafata desfasurata de peste 4.000 de metri patrati. Imobilul respecta integral noile reguli de Corporate Identity ale brandului dar si dotari tehnologice de exceptie in zona de service, unele chiar unice in regiune. De altfel, datorita implementarii acestor noi standarde, Forza Rossa Holding a fost acreditata sa execute reparatii si certificari pentru automobilele clasice Ferrari. La nivel european exista doar 3 reprezentanti oficiali acreditati in acest domeniu.

Modele Ferrari expuse la Bucuresti

Forza Rossa a adus in Romania modelele Ferrari 812 Superfast (foto), modelul Ferrari 488 Spider, si noul Ferrari Lusso GT V8, modelul cu 4 locuri produs de fabrica de la Maranello.

"In noul standard de identitate de brand al Grupului Ferrari a fost inclusa si o zona dedicata exclusiv pentru masinile second-hand care ofera clientilor posibilitatea de a alege masini rulate care detin certificari Ferrari Aproved de calitate si garantie", a mai spus Anca Patlageanu.

Ferrari 812 Superfast

Cu 186 de masini inmatriculate in Romania pana in anul 2016, Ferrari este a treia marca de lux in topul preferintelor romanilor pentru un brand auto de lux. Cele mai indragite modele sunt Ferrari F 430 (45 unitati) si Ferrari 458 (32 unitati).

Pe strazile din Romania circula 1.003 de masini de lux, reiese din datele DRPCIV referitoare la parcul auto national, iar cele mai multe sunt Bentley, Maserati si Ferrari.

Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional. Ion Bazac s-a retras din actionariatul companiei si din managentul grupului in 2015 pentru a se dedica exclusiv unor proiecte industriale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri