Automobile Bavaria Group lanseaza un nou business de mobilitate pe piata din Romania, prin brandul Bavaria Mobility, o alternativa la leasingul operational, clientii avand posibilitatea sa inlocuiasca masina o data sau chiar de doua ori pe an, in functie de preferinte si sezon.

Pentru aceste servicii de mobilitate de tip rent a car si inchiriere pe termen lung, exista o flota de peste 70 automobile marca BMW si MINI.

Bavaria Mobility se adreseaza managerilor companiilor mari si mijlocii, expatilor care utilizeaza autoturisme pe perioade determinate de timp, ambasadelor sau clientilor care doresc sa inchirieze un autoturism model nou.

“Dezvoltarea unui nou business de mobilitate in cadrul Automobile Bavaria Group face parte din strategia noastra pe termen mediu de extindere a serviciilor pe care le oferim. Un rol important pe care il are Bavaria Mobility este acela de a oferi un plus de diversitate si o alternativa de mobilitate pentru clientii nostri din Romania, atunci cand nu sunt direct interesati de achizitii sau isi doresc mai multa flexibilitate. Prin serviciul Executive Mobility oferim o alternativa la leasingul operational. Clientii beneficiaza de conditii flexibile la inchirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Ei au posibilitatea ca in perioada contractuala sa isi schimbe autoturismul, adaptandu-l in functie de sezon (de ex: vara – limuzina/ iarna – SUV) sau de preferinte” a declarat Michael Horst Schmidt, presedinte Automobile Bavaria Group.

Serviciile de inchiriere auto premium oferite de Bavaria Mobility au la baza o investitie de 3 milioane de euro, intr-o flota formata exclusiv din modele BMW si MINI.

Preturile pornesc de la 37 de euro pe zi. Bavaria Mobility detine in acest moment birouri, in Bucuresti, Otopeni, Cluj si Timisoara, in viitorul apropiat urmand sa deschida locatii noi in Iasi, Sibiu si Constanta.

In cei 23 de ani de activitate, Automobile Bavaria a reprezentat cu mandrie emblema BMW in Romania, fiind primul importator al marcii, singurul Centru de Competenta pentru Vanzari Speciale (autoritati si diplomati) BMW, primul dealer BMW certificat M, primul agent certificate BMW i. Automobile Bavaria este singurul dealer, din sud-estul Europei, care detine un service autorizat Rolls Royce in Bucuresti. Automobile Bavaria Group detine 12 dealershipuri BMW in Romania si este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrala si de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri