Lamborghini Urus - 2,2 mil. afisari

Noul SUV al Lamborghini a inregistrat peste 2,2 milioane de afisari in doar o saptamana de la postarea pe YouTube.

BMW Seria 5 - 2,4 mil. afisari

O reclama BMW pentru sistemul BMW Connected - Remote 3D View, vedere panormica de jur imprejurul vehiculului, a atras aproape 2,5 milioane de afisari anul acesta.

Koenigsegg Agera RS - 5,4 mil. afisari

Cand ai un produs exclusivist si performant nu trebuie sa faci neaparat un spot publicitar, este suficient incat sa ii arati performanta. Asa a facut Koenigsegg cu modelul Agera RS si a strans peste 5,4 milioane de afisari.

Honda Fit sport - 6,8 mil. afisari

O reclama banala la sistemul inteligent de rabatare a banchetei modelului Honda Fit a facut mai multe afisari decat videoclipuri ale multor masini premium sau de lux. Peste 6,8 milioane de afisari a avut aceasta.

Audi Holiday Campaign: “Parking Lot” - 7,3 mil. afisari

O reclama Audi in care doi soferi cauta intr-o parcare de Craciun loc de parcare nu poate fi decat amuzanta. Aceasta a avut peste 7,3 milioane de afisari.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - 7,5 mil. afisari

Pilotii Ferrari au incercat noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio pe un circuit. Cum a fost aflati in videoclip. Postarea pe YouTube are peste 7,5 mil. afisari.

Bugatti Chiron - 9,2 mil. afisari

Bugatti Chiron - 1500 CP - a batut un record mondial in acest videoclip. Modelul a atins 400 de km/h in 42 de secunde si s-a si oprit. A avut nevoie de doar 3,1 km. Postarea a inregistrat peste 9,2 milioane de afisari.

Mahindra TUV300 - 12,2 mil. afisari

Una dintre cele mai vizualizate reclame este la modelul Mahindra TUV300, un model indian. Are peste 12,2 milioane de afisari.

Audi - 12,7 mil. afisari

O reclama Audi pentru piata americana, care nu are legatura cu niciun model, are peste 12,7 milioane de afisari. Mesajul este ca Audi America va plati la fel angajatii, dupa ce un raport din 2016 a aratat ca femeile au avut salarii cu peste 20% mai mici decat barbatii.

Mazda CX-5 - 43 mil. afisari

La fel ca si anul trecut, reclamele Mazda sunt cele mai bune. Anul acesta, Mazda are peste trei videoclipuri care au peste 10 milioane de afisari. Iata-l pe cel mai viral, dedicat noului SUV Mazda CX-5. Are peste 43 de milioane de afisari.