Ford a inceput anul cu o productie de circa 200 de vehicule EcoSport pe un singur schimb, conform unor surse din fabrica, ceea ce inseamna ca in cele doua ture care lucreaza pe linia de productie, fabrica de la Craiova produce aproximativ 400 de masini pe zi, scrie Gazeta de Sud.

Pe poarta fabricii iese o masina la fiecare 2 minute si 40 de secunde. Daca se mentine ritmul actual de productie, intr-o luna s-ar produce circa 8.800 de vehicule la Craiova, dublu fata de cat se producea pe vremea cand B-Max se afla in fabricatie la Craiova.

Inainte de Craciun, cadenta de productie a fost mult mai mare, in sensul ca se producea o masina la fiecare 85 de secunde.

Ford EcoSport costa 13.600 de euro (TVA inclus), cu pachetul Trend si motorul EcoBoost de 1,0 litri, pe benzina. Pretul ar putea creste la putin peste 14.000 de euro, dupa lansarea oficiala a vanzarilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri