Bentley prezinta Bentayga V8 cu un motor bi-turbo, de 4.0 litri, cu 32 de valve si doua turbocompresoare secventiale, amplasate in interiorul configuratiei "V" a motorului.

Sistemul de propulsie dezvolta 550 CP un cuplu maxim de 770 Nm, facand posibila o viteza maxima de 290 km/h si sprintul de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde.

Pentru prima data, franele carbon-ceramice sunt disponibile, optional, pentru Bentayga. Sistemul de franare este cel mai mare si cel mai puternic montat vreodata pe un Bentley si include cel mai mare sistem de franare fata disponibil pe masinile de serie.

De asemenea, pe Bentayga V8 au fost introduse etriere rosii sport pentru franele standard fata si spate. Etrierele sunt acoperite cu o vopsea speciala Tornado red, rezistenta la temperaturi inalte. In ceea ce priveste jantele, clientii pot alege dintr-o gama de 11 optiuni, inclusiv un nou model cu cinci spite si diagonala de 22 inci, cu finisaj negru lucios.

O alta premiera – volanul cu insertii din lemn si piele poate fi inclus in dotarea modelului Bentayga V8. In mod unic, noul volan cu trei spite (disponibil in sapte finisaje diferite de furnir) are o baza din lemn masiv, mentinand astfel autenticitatea caracteristicilor interioare oferite de Bentley. Pielea naturala in nuanta Cricket Ball isi face debutul pe Bentayga V8. Noua culoare vibranta este inspirata de culoarea traditionala a mingilor de cricket si se integreaza perfect in paleta de 15 culori interioare si cinci combinatii cromatice oferite de Bentley.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri