Anul trecut, pe Autovit.ro au fost publicate peste 250.000 de anunturi noi cu masini, martie fiind luna cu cele mai multe oferte in platforma, urmata de octombrie si mai. Valoarea autoturismelor vandute in 2017 pe Autovit.ro a atins 600 milioane euro.

Tot martie a fost si luna cu cele mai multe masini declarate vandute pe Autovit.ro – peste 6.000 de unitati, in valoare totala de 55 de milioane de euro.

„Volkswagen, BMW si Audi au fost si in 2017 cele mai cautate, dar si cele mai vandute marci de masini de pe Autovit.ro. Totodata, marcile din top 10 cele mai vandute de masini de pe Autovit.ro au fost aceleasi ca in 2016, semn ca romanii au preferinte clare in ceea ce priveste producatorii auto. Cea mai mare valoare totala a vanzarilor s-a inregistrat la BMW – romanii au cumparat autoturisme produse de constructorul german in valoare de peste 100 de milioane de euro”, a adaugat Andrei Bereanda,Business Manager Autovit.ro.

Cele mai cautate masini in 2017

Cele mai cautate brand-uri auto de pe Autovit.ro in 2017 au fost Audi, BMW si Volkswagen. In ceea ce priveste modelele de masini cautate, acestea au fost Volkswagen Passat Audi A4 si Volkswagen Golf.

masini cautate

Piata auto a urcat la un nivel record in 2017, inmatricularile de autoturisme noi au depasit 105.000 de unitati, iar cele de masini second-hand aduse din Europa de Vest au depasit 518.000 de unitati, potrivit Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri