Un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus in cadrul galeriei Tiriac Collection, incepand cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colectia domnului Ion Tiriac prezentat publicului larg.

Parte a unei serii limitate de doar 300 de exemplare, S 650 Cabriolet este prima decapotabila produsa sub marca Mercedes-Maybach. Masina este echipata cu un motor V12 biturbo cu capacitate cilindrica de 6 litri care genereaza 630 CP.

Modelul Mercedes-Maybach S 650 este inspirat de clasa S open-top si a adoptat proportiile estetice din aceasta categorie. Caracteristicile exclusiviste Mercedes-Maybach includ o noua bara de protectie frontala, cu sectiunea inferioara modernizata, precum si numeroase piese cromate, pentru a spori vizibil caracterul luxos al masinii. Emblema Maybach este prezenta intr-un mod discret si elegant pe aripa vehiculului. Alte elemente speciale de la exterior includ rotile forjate Maybach de inalta calitate, de 20 inch, cu design special si finisaj in doua culori.

Interiorul realizat complet din piele aduce in productia de serie cateva dintre ideile vizionare ale masinii de prezentare Concept S Class Coupe (IAA 2013) precum "liniile fluide" dinamice prezente pe tapiteria scaunelor. Acest model al tapiteriei este realizat cu ajutorul perforatiilor progresive. Insemnele Mercedes-Maybach sunt amplasate pe partea din fata a scaunelor, pe partea din spate a tetierelor si, de asemenea, inserate in capacul de depozitare al consolei centrale.

Modelul expus in cadrul galeriei are tetierele personalizate cu sintagma “Tiriac Collection”. Alte detalii ale masinii care se fac remarcate sunt covorasele “deep-pile”, inscriptia cromata "1 din 300" pe suportul pentru pahare si logo-ul Maybach pe partea inferioara a volanului.

Toate extraoptiunile din Clasa S Cabriolet vin standard la Mercedes-Maybach, inclusiv AIRCAP, AIRSCARF si farurile cu insertii Swarovski. In plus, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este insotit de un set de bagaje de calatorie exclusiviste apartinand liniei Maybach - Icons of Luxury.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume. Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri