Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNAIR) a reziliat contractul pentru primul sector de 100km dintre Tg. Mures si Ditrau, parte din autostrada Targu Mures - Iasi, a anuntat Catalin Drula, membru al Comisiei pentru transporturi si infrastructura din cadrul Camerei Deputatilor.

"Reamintesc ca acest contract era perfect valabil, avea finantare europeana si putea incepe in orice moment, astepta doar ordinul de la CNAIR. Pe parcursul anului 2017, ministrii Transporturilor si directorul CNAIR au raspuns in repetate randuri ca este iminenta aceasta incepere a contractului", scrie Catalin Drula pe Facebook.

"Azi contractul se reziliaza pentru ca "este suspendat de mai mult de 12 luni". Asta, in conditiile in care acelasi CNAIR l-a suspendat", mai scrie deputatul USR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri