SIXT Group Romania vizeaza o crestere de 20% a flotei administrata in sistem rent a car si leasing operational, cu pana la 5.000 de autoturisme aflate in administrare, in 2018.

Grupul a inregistrat o cifra de afaceri de peste 27 milioane de euro in 2017 si estimeaza o crestere de 20% in 2018. Anul acesta, Grupul intentioneaza sa investeasca peste 20 de milioane de euro in toate diviziile sale.

Activitatea diviziei SIXT SH va creste cu 30%, cu o medie de 70-100 de autoturisme vandute lunar.

"Vedem o crestere de pana la 20-30% in cadrul Opel Dealership si de pana la 15% in cadrul service-ului Union Motors. In zona de leasing avem acum peste 350 de clienti din toate ariile si de toate dimensiunile si estimam o crestere a portofoliului de clienti de peste 20%. Intentia noastra este sa mentinem o rata a retentiei la un nivel similar cu cel din 2017. Si numarul angajatilor va creste cu pana la 5%", a declarat Tal Lahav CEO SIXT Group Romania.

In 2017, flotele SIXT Leasing si SIXT Rent a Car au ajuns la 4.000 de autoturism printr-o crestere de 15%. A fost un an foarte bun pentru SIXT SH (divizia de autoturisme multi-brand a SIXT) si Union Motors (divizia de vanzari de masini noi a Opel), cu peste 1.000 de autoturisme noi si second hand vandute. Activitatea service-ului Union Motors, unul dintre cele mai mari din Romania, a crescut de asemenea cu 15%, in contextul in care Grupul a deservit Dacia, Renault, Opel si multi-brand intr-un ritm de 80-100 de masini zilnic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri