Bridgestone, cel mai mare producator de anvelope si produse de cauciuc din lume, lanseaza anvelopa premiumTuranza T005, care te ajuta sa detii controlul pe carosabil chiar si in zilele cele mai ploioase.

Dezvoltata si produsa in Europa, anvelopa Bridgestone T005 asigura consum scazut de combustibil si ofera performante remarcabile pe carosabil ud in combinatie cu un kilometraj ridicat, astfel incat conducatorii auto vor avea controlul deplin chiar si in cele mai dificile situatii, in special in zilele cele mai ploioase.

Bridgestone Turanza T005 va fi disponibila intr-o gama larga de dimensiuni incepand cu ianuarie 2018, cand va inlocui T001 EVO. Astfel, cu mai mult de 140 dimensiuni, de la 14 inch la 21 inch, T005 va acoperi aproape toate dimensiunile touring pana in 2019. In acelasi timp, gama de produse Bridgestone Touring va fi simplificata, iar T005 si DriveGuard vor acoperi intregul segment.

Bridgestone Turanza T005 a fost aleasa deja de constructorii de automobile de top ca echipare de prim montaj si va fi vazuta pe sosea in perioada urmatoare.

Anvelopa premium Bridgestone Turanza T005 este o anvelopa ce iti permite sa detii controlul deplin in conditii dificile, in special in conditii de ploaie. Acest tip de anvelopa iti este alaturi atat in virajele stranse cat si in situatiile neasteptate cum sunt franarile bruste din traficul urban.

Anvelopa Turanza T005 ofera soferilor eticheta UE - gradul A - cea mai buna din clasa ei la aderenta pe teren ud si gradul B la rezistenta la rulare. Aderenta si performanta la franare pe suprafete ude au fost testate si certificate de catre TUV SUD, unul dintre cele mai consacrate institutii independente de testari auto din Europa.

Pentru a atinge un nivel inalt de performanta, inginerii Bridgestone au combinat beneficiile compusilor premium cu designul benzii de rulare. Densitatea canelurilor in blocuri si distributia canalelor in sectiunea centrala a benzii de rulare asigura drenajul eficient al apei. Utilizand noi tehnologii de mixare, polimerul patentat al Bridgestone NanoPro-Tech™ este amestecat intr-un compus cu continut mare de dioxid de siliciu pentru a maximiza kilometrajul, aderenta pe suprafete ude si reducerea consumului de carburant.

Testele Bridgestone confirma performantele imbunatatite ale anvelopei Turanza T005 in comparatie cu cele ale anvelopei Turanza T001 EVO: durata de viata cu aproximativ 10% mai mare, in conformitate cu asteptarile soferilor si chiar peste, aderenta si stabilitate,atat in viraje cat si la franarea pe suprafete ude, cat si la franarea pe teren uscat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri