Alimentarea autovehiculelor la statia de incarcare electrica se face prin curent alternativ si curent continuu de 50 kW, statia fiind astfel compatibila cu orice tip de autovehicule vandut in Europa si Asia, electric sau hybrid. In cadrul statiei pot fi alimentate simultan 2 masini, in functie de model, bateria unui autovehicul electric putand fi incarcata la 80% din capacitatea sa in doar 20 de minute.

“Prima statie de incarcare pentru masini electrice pe care am deschis-o in Bucuresti este o initiativa care face parte din strategia pe termen lung a companiei, de a deveni un furnizor complet de solutii de mobilitate. Raspunzand la dinamica pietei si a schimbarilor comportamentului consumatorilor, MOL isi va transforma operatiunile de retail intr-o platforma de servicii pentru consumatori pentru a raspunde nevoilor diverse ale acestora”, a declarat Camelia Ene, CEO si Country Chairman MOL Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont