Radarul este ceva ce ne sperie. Soferii care au obiceiul de a calca pedala de acceleratie mai mult decat este permis nu-l suporta, cei care merg regulamentar nu au de ce sa se teama. Insa cateodata chiar si cei care au legea in sange mai imping limita de viteza cu cativa kilometri.

Pentru ca politistii si-au dat seama ca soferii se atentioneaza intre ei atunci cand trec pe langa o masina de politie cu radar, au decis in timp sa schimbe tactica si sa monteze, aparte, radar pe masini care nu poarta inscriptii ale Politiei Romane, soferii fiind astfel luati prin surprindere. Doar ca mirajul frumos in care traiesc organele de politie s-ar putea sa se sfarseasca.

Comisia Juridica a Senatului propune ca aparatele de radar sa fie montate doar pe automobile care poarta inscriptiile specifice politiei. 16 deputati si senatori au depus o initiativa care vorbeste despre aparatele de radar montate pe masinile politiei, acestea fiind usor de identificat, renuntandu-se la vechile tactici.

Citeste continuarea pe Cars.ro.

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri