BMW a adus noul model X2 in Romania si l-a prezentat in service-ul Automobile Bavaria Otopeni intr-o atmosfera de sala de concerte, creata de violoncelistul german Alban Gerhard care a sustinut un recital de Bach.

„Muzica poarte transforma orice spatiu intr-o sala de concerte”, a declarat Alban Gerhardt, un artist care a sustinut multe concerte in spatii neasteptate, precum gari, spitale, inchisori sau chiar tunelul metroului din Washington.

Programul recitalului lui Alban Gerhardt a inclus o selectie din Suitele pentru violoncel ale lui Johann Sebastian Bach. „Am cautat un spatiu care sa completeze muzica lui Bach – una foarte tehnica, de o precizie matematica. Service-ul de automobile, cu scule, motoare si masini in pregatire, ridicate pe elevator, s-a dovedit o alegere foarte buna. Cu multa tehnologie vine si noul BMW X2, de la tractiunea integrala inteligenta BMW xDrive la solutii unice in segment, precum sofisticatul sistem Head-Up Display”, a spus Alexandru Seremet, Corporate communication manager BMW Group Romania, legatura intre concert si prezentarea noului BMW X2.

Noul BMW X2 este pregatit pentru lansarea din showroom-urile din Romania pe 2 martie, in aceasta saptamana. Noul model se remarca prin designul cel mai extrovertit din gama BMW X, cu forme arcuite de coupe, dar si un spatiu interior surprinzator. BMW X2 preia sistemele de asistenta si conectivitate din segmentele superioare si se remarca prin solutii unice in clasa, asa cum este sistemul Head-Up Display pentru proiectarea informatiilor pe parbriz sau farurile adaptive LED.

Ca marca a prezentei extrovertite debuteaza si o noua organizare interna, sub denumirea de modele – „M Sport” si „M Sport X” care vin cu transformari importante de design. Noul model este disponibil cu un pret de inceput de 39 720 Euro cu TVA inclus pentru versiunea X2 sDrive20i (motor diesel de 2 litri si o putere maxima de 192 CP). Sunt disponibile la debut si doua motorizari diesel de doi litri – xDrive20d (190 CP si un pret de 42363 Euro cu TVA) si xDrive25d (231 CP si un pret de 43495 Euro cu TVA).

Lansarea noului BMW X2 sta sub semnul neconventionalului. In campania de lansare s-au remarcat instrumentele de prezentare augmented reality, asa cum a fost filtrul special Snapachat sau aplicatia pentru ochelarii Microsoft Hololens intr-un program in care Romania a fost o piata-pionier cu BMW X2 Holo Experience Tour. Solutiile alese releva imaginea moderna, sustinuta de tehnologii sofisticate, a noului model.

In cadrul evenimentului a fost prezentata si expozitia de fotografie „First contact” a lui Mihai Baloianu, dedicata noului BMW X2. Sesiunea de fotografii a fost realizata la Viena, in luna februarie, ca parte a unui program regional de promovare care urmeaza sa fie demarat oficial odata cu debutul modelului pe piata.

Automobile Bavaria Otopeni este primul showroom BMW construit in Romania, in anul 1997, conform standardelor de la acea vreme. In urma unor investitii substantiale, Automobile Bavaria din Otopeni a devenit unul dintre cele mai importante si bine echipate centre BMW de tinichigerie si vopsitorie la nivelul intregii retele nationale. Automobile Bavaria Otopeni a fost primul centru autorizat oficial BMW Advanced Body Repair pentru tinichigerie-vopsitorie din Romania, dand startul programului care s-a implementat apoi in toata reteaua de dealeri BMW din tara, cu solutii pentru reparatii moderne. Investitia necesara pentru a respecta standardele Advanced Body Repair include echipamente pentru reparatii in aluminiu, noi metode de niturire si lipire in locul metodelor traditionale de sudura pentru anunite parti ale caroseriei si solutii „spot repair” sau „smart repair”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri