Cum GPL (gazul petrolier lichefiat) prospera pe zi ce trece, reprezentantii Ministerului Transporturilor s-au gandit sa aduca in discutie publica un mini-proiect de modificare a reglementarilor cu incidenta in domeniul GPL si al motoarelor ce utilizeaza acest carburant.

Astfel, acestia iau in calcul, pentru automobilele echipate din fabrica cu instalatii GPL, varianta alimentarii cu carburanti conventionali. Daca pana in prezent singura varianta era GPL (Gaz Petrolier Lichefiat), acest carburant urmeaza sa-si cunoasca rivalul: GNC (Gaz Natural Comprimat).

Procedura de aprobare a acestei initiative a Ministerului Transporturilor se dovedeste a fi un lucru util in acest domeniu, mai ales datorita oferirii unor noi variante care se pot dovedi a fi folositoare. Este de luat in calcul si faptul ca peste 14.000.000 de automobile sunt in prezent alimentate cu acest gaz natural comprimat.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri