DKV extinde reteaua de acceptare cu 100 de puncte pentru plata taxei de drum din Ungaria. Numarul total de locatii de unde se pot achizitiona prin intermediul DKV CARD servicii legate de taxa de drum din Ungaria, cum ar fi incarcare pre-pay, tickete de drum sau viniete, a crescut la 700.

Dispozitivul de bord (OBU) este cea mai sigura alternativa la tichetul pentru traseu (Relational Ticket) necesar taxei de drum in Ungaria. Daca, spre exemplu, ruta utilizatorului se schimba din cauza blocajelor din trafic, aparatul de bord va tarifa in continuare corect. Utilizatorii tichetului de traseu, pe de alta parte, declara ruta exacta inainte sa plece la drum si risca penalitati drastice in cazul abaterilor. Dispozitivul poate fi comandat usor prin intermediul website-ului DKV si livrat la adresa dorita.

DKV Euro Service este unul din liderii pietei de servicii din domeniile logistica si transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 68.000 de puncte de acceptanta ale partenerilor multibrand, care ofera servicii de alimentare fara numerar, in baza cardului, la servicii de taxe de drum si recuperarea TVA, DKV ofera o gama de servicii pentru optimizarea costurilor si managementul flotei la nivel european. DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care opereaza cu o echipa formata din aproximativ 930 de persoane.

In 2017, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obtinut o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de euro, fiind prezenta in 42 de tari. In prezent, peste 3,1 milioane de carduri DKV si unitati de bord pentru taxe de drum sunt folosite de aproximativ 170.000 de clienti. In 2017, DKV CARD a fost numit pentru a 13-a oara cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare si servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri