Constructorul suedez de camioane Volvo si partenerul sau nipon Nissan Diesel Motor Co. au anuntat miercuri ca se asteapta ca alianta acestora sa genereze castiguri anuale de 200 de milioane de euro (256 milioane dolari) in urmatorii cinci ani.
Gruparea Volvo a anuntat in luna septembrie ca isi va majora participatiunea din compania Nissan Diesel cu 33,5%, pana la valoarea totala de 46,5%, acesta initiativa avand drept obiectiv ajutarea grupului Volvo, al doilea producator mondial de camioane, sa isi consolideze pozitia din Asia.

Volvo si Nissan Diesel au efectat impreuna un studiu care releva faptul ca dupa aproximativ cinci ani, parteneriatul acestora va genera "castiguri coordonate" de aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

Mai mult de jumatate din aceasta suma va apartine gruparii Nissan Diesel, anunta NewsIn.

"Cele mai mari castiguri, care sunt si cel mai usor de obtinut, sunt obtinute prin achizitionarea de componente, de pe urma carora grupul Nissan Diesel va profita in mare parte datorita majorarii volumului de vanzari", a declarat directorul adjunct al Volvo, Jorma Halonen.

Alte sectoare care vor fi extrem de profitabile vor fi cele de dezvoltare de produse, motoare, distributie si vanzari, a precizat gruparea Volvo intr-un comunicat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri