Auto Verona inaugureaza joi in comuna Corunca de langa Targu Mures un showroom si o cladire de birouri cu suprafata totala construita de 510 metri patrati, dupa o investitie de 500.000 euro.

in primavara anului viitor, concesionarul din Mures va termina in aceeasi locatie si constructia unui service cu suprafata de 1.100 metri patrati, pentru care va investi inca 600.000 de euro.

Complexul va comercializa automobilele marcilor Fiat, Alfa Romeo si Ssangyoung.

Auto Verona a intrat in reteaua dealer-ilor Autoitalia in urma cu sase ani si comercializeaza automobilele importatorului pe plan local in judetul Mures.

Auto Verona a vandut 165 de automobile in primele zece luni ale anului si are ca tinta depasirea cifrei de 200 pana la finele lui 2006.

Citeste si:

Luna trecuta, alti doi dealeri din reteaua importatorului au deschis la Ploiesti si Odorheiu Secuiesc complexe de comercializare cu showroom si service dupa investitii totale de 1,2 milioane, respectiv 457.000 de euro.

Autoitalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si Ssangyong are 25 de showroom-uri in tara.

Compania a vandut in primele zece luni ale anului 7.956 de masini, cu 42% peste cele 5.600 comercializate in perioada similara a anului precedent.