Romcar va lansa in Romania in 2007 trei noi modele Ford

Romcar, importatorul Ford in Romania, va lansa la anul decapotabila Focus Coupe-Cabrio, pick-up-ul Ranger si noua generatie Mondeo, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Primul model care va fi lansat de catre Romcar la anul va fi pick-up-ul Ford Ranger, care-si va face aparitia in primul trimestru. Oficialii companiei au spus ca noul Ranger se vrea a fi un vehicul de familie, nu unul folosit strict in activitatile comerciale.

Importatorul asteapta vanzari de 2-300 de unitati pentru noul Ranger in 2007. Modelul a fost prezentat in premiera mondiala la salonul de la Paris, in septembrie, si este construit cu tehnologie Mazda. Ranger este singurul pick-up din gama europeana Ford si va fi oferit atat in varianta cu cabina simpla, cat si cu cabina dubla.

In martie sau aprilie, Romcar va aduce in tara varianta decapotabila a noului Focus. Modelul numit Focus Coupe Cabrio a fost prezentat sub forma de concept la salonul de la Frankfurt in 2005 si in varianta de serie la Geneva in 2006. Modelul este construit de casa de design Pininfarina la fabrica de la Torino unde este asamblat si modelul cabrio Mitsubishi Colt CZC.

Focus Coupe Cabrio are un acoperis din otel care se poate retracta in 29 de secunde. Ford a lansat modelul in occident in aceasta toamna, iar pentru anul viitor tinta de vanzari este 20.000 de unitati pentru Europa.

Focus Coupe Cabrio este disponibil cu trei variante de motorizare in Europa, cu puteri intre 100 si 145 de cai.

Cel mai important model pe care Ford il va lansa la anul este a patra generatie Mondeo. Masina are multe in comun cu conceptul Iosis prezentat in 2005 la salonul de la Frankfurt.

Varianta de serie a noului Mondeo a fost prezentata in septembrie la salonul de la Paris, iar in Europa va fi disponibila cel tarziu la vara. Ford nu a anuntat inca data lansarii pentru Romania.

Mondeo va fi disponibil cu patru variante de motorizare pe benzina si doua versiuni de diesel. Masina va avea si o varianta sport cu motor de 250 de cai.

Romcar, importatorul Ford si-a propus sa vanda 12.500 de automobile in acest an, iar pentru 2007 tinta este de 15.000 de unitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Elon Musk lovește din nou: Tesla a lansat pantalonii scurți ”S3XY”
Setari Cookie-uri